B&B Sijtje

Tussen de kool, aardappelen en bollenvelden staat een nostalgisch ingerichte pipowagen met de naam Sijtje. Ik heb voor deze bed & breakfast een huisstijl mogen ontwikkelen inclusief visitekaartjes, ansichtkaarten, fotografie en een website.

Bonne Aparte

Grillige, rauwe postpunk van Noordelijke bodem! Bonne Aparte speelde samen met Shht en Cosmute in de Podium Asteriks (Leeuwarden). Voor deze avond heb ik een poster mogen maken.

What Comes Next

Vera’s Charm is een indierockband uit Groningen. Ik heb onder andere het logo, visitekaartjes, een videoclip, het artwork van diverse singles en de website van deze band mogen ontwikkelen. Hierin heb ik het droste effect verwerkt. Neem gerust even de tijd om ze te beluisteren. Foto door: Marielle Hensums

MY BABY

My Baby is een Nederlands-Nieuw-Zeelandse band, opgericht in Amsterdam. De muziek die ze maken is een wonderlijke mix van blues, country and funk. Rondom het nieuwe album van de band genaamd ‘Prehistoric Rhythm’ heb ik de website mogen ontwikkelen.

Mosken

Mosken is een Friestalige indie band waarvoor ik een logo heb mogen ontwerpen. De naam komt van het woord ‘mussen’ en is jawel, naar het Fries vertaald. Om deze reden heb ik een subtiel een musje verwerkt in het woordmerk.

Here We Are Everywhere

Here We Are Everywhere is de internationale werk- en uitwisselingsweek van Minerva Academie voor Popcultuur. Het overkoepelende thema van deze editie was Bodies. Er werden tijdens deze internationale week workshops georganiseerd die draaide om internationale samenwerking, inspiratie en creatie. Ik heb voor dit festival onder andere raamstickers, posters, flyers en digitale uitingen mogen ontwerpen.

Dicky Woodstock

Dicky Woodstock is een 3 daags festival in Steenwijkerwold (Overijssel). Voor de afgelopen (29ste) editie heb ik voor het 2de jaar op rij t-shirts mogen ontwerpen die gedurende het festival werden verkocht.

Michelle David & the Gospel Sessions

Een interpretatie van Gospel, gewikkeld in een dekentje van Soul, Blues, Jazz and Afrobeat. Ik heb de website van Michelle David & the Gospel Sessions mogen ontwerpen en ontwikkelen. Ga ze vooral eens checken!

Bouwbedrijf Robbert Hof

Bouwbedrijf Robbert Hof is actief op vele fronten binnen het vakgebied. Ik ben gevraagd om zijn huisstijl te vernieuwen omdat deze flink was verouderd. Ik heb het ontwerp onder andere door mogen voeren op zijn nieuwe website en bedrijfsbus.